En lugn kväll för mig själv

Efter jobbet gick jag lite snabbt förbi Hemköp och handlade ägg och en banan, sen förbi Åhléns för ett snabbt ärende. Väl hemma var jag vrålhungrig men lyckades hålla mig från att äta upp hela kylen och istället ställa mig och göra en sats bananpannkakor med extra protein. Små-åt några färska hallon som var över från gårdagen under tiden. Mmm, färska hallon… :)) Smakar barndom (osäker på om jag har haft någon speciell relation till hallon under mina unga dar, men hallon smakar ju barndom, haha!).

Till pannkakorna hade jag en klick jordnötssmör, Lohilo-glass i smaken salt karamell och så blåbärssylt på sidan. Sylten hade jag sett fram emot mest men det gick inte alls hem med pannkakorna konstigt nog! Kanske var det så länge sen jag åt sylt att det inte är min grej längre? Den gröna smoothien var över från frukosten, mixade den igen bara.

Jag har gjort proteinpannkakor så himla ofta att jag slänger ner lite allt möjligt och det blir i 9 fall av 10 bra. Men ungefär så här var det:

Thowes proteinbananpannkakor

Cirka 10 st plättar

2 ägg
1 banan
2 msk superminikeso (nyhet, fick ett bud häromdagen)
2 msk havregryn
1 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
1/2 chiafrön
1 krm havssalt

Mixa allt med en stavmixer och klicka ut i plättar på smörad panna. Stek på låg värme under lång tid. Jag fick några över som jag la i kylen, de är perfekta att äta till frukost. :)

Sedan färgade jag faktiskt håret och la en ansiktsmask. När jag skriver det här inlägget, vilket är onsdag kväll (tidsinställer nämligen), har jag inte vågat titta på nyansen än. Hoppas, hoppas, hoppas att det blev bra. Jag förstår inte att jag ens vågar färga mitt kritblonda hår hemma…

Ansiktsmasken är ny, har aldrig testat och brukar aldrig ha ansiktsmask så där kan jag inte ge någon kritik. Men jag har en känsla av att den är bra. :))

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.