En lördagsoutfit och sensommarens snyggaste jacka

bomber4I lördags kom Jeppe och mamma förbi innan vi drog ut på stan för lunch och shopping. Jag bad Jeppe att ta några outfitbilder innan vi sprang ner till tunnelbanan. Han är alltid villig att hjälpa till med kameran, så jag får passa på när vi väl ses ;)

ÄLSKAR den här jackan. Den är snygg, har exakt rätt nyans av grönt och är tunn. Plus fickor. Har den i svart också, kommer bli utmärkt att bära över en t-shirt eller klänning nu under sensommaren.bomber7Undrar hur länge det går bra att gå barbent? En månad till? Minns att jag kunde gå i jeansshorts och t-shirt och ändå svettas ihjäl när jag fyllde år för ett par år sedan. Alla senare år har det varit typ 10-15 grader på min födelsedag… :((
bomber5Jacka – Bubbleroom (ny!) finns häääär!

Kjol – H&M, tror jag. Gammal!

T-shirt – H&M Trend

Skor – Novita (seriöst de skönaste ballerinaskorna jag någonsin ägt)

Väska – Forever 21

Klockan – Dyrberg Kern

Armband – Fuck Cancer och Hermès

Solglasögon – Prestigebomber1 bomber8

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.