En lördagsdejt med Honom

I lördags bjöd jag ut Jocke på dinner and drinks. ♥ Vi började med en varsin appletini på Brillo. Och typ en liter vatten. Vi insåg i taxin dit att ingen av oss hade druckit mer än ett glas vatten under dagen (!) så det var nog en bra idé.

Vid halv nio gick vi till Vassa Eggen där vi hade bord. Älskar Vassa, men har inte ätit middag där på flera år. Jag var däremot där på en intim presslunch förra året (skrev ett inlägg om det här, ni måste se bilderna!) och har också intervjuat Niklas Odin, grillmästare på Vassa Eggen, både en, två och tre gånger. Men middag var länge sedan, så det var liksom dags. Och det var sååå gott! Såklart.

Jocke började med en japansk lager och jag drack ett glas champagne. Sedan beställde vi båda flankstek, han med pommes frites och jag med friterad sötpotatiskuber och västerbottenkräm med pumpafrön. Till det drack vi en amerikansk zinfandel som vi båda tyckte passade perfekt till köttet. Mmm. Så glad när kyparen väljer rätt vin!

Varmrätten var verkligen magisk. Så god. Enda nackdelen var bara att alla vi som var två i sällskapet på restaurangen satt så nära varandra att det hördes vad de andra talade om. Det är ju så här på de flesta ställen tyvärr men i det här fallet var det nästan svårt att gå mellan borden på grund av det lilla avståndet. Var liksom skraj över att min rumpa skulle välta ner grannarnas vinflaska när jag gick förbi, hehe.

Förutom att vi kunde ha skippat efterrätten (beställ hellre in en förrätt eller mer mat!) så var kvällen såå lyckad – och underbart god mat.

Känner mig sådär nykär i min pojkvän just nu. Mysigt. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.