En lista om sommaren 2016

Beskriv sommaren med tre ord:

Spontan, fartfylld och romantisk.

Visa upp en bild från juni och berätta om den:

morgonsol

Det här var tidigt på morgonen den 1 juni. Jag vaknade upp hemma hos mina föräldrar, värmen var påtaglig trots att klockan var runt sex och dagen jag hade längtat efter så oerhört länge var äntligen kommen. Jag skulle få nycklarna till min alldeles egna lägenhet. Den här dagen är en av de bästa dagarna i mitt liv.

Visa upp en bild från juli och berätta om den:

img_4888.jpg

En söndagsdejt i början av juli. Solen sken och det var perfekt söndagsmood. Åkte till Saltis, åt lunch, gick en kort promenad längs vattnet och hem igen för att se EM-finalen. Kändes i magen då alltså.

Visa upp en bild från augusti och berätta om den:

tbar6

Den här dagen var så himla mysig. Mamma och Jesper kom hem till mig medan jag gjorde mig i ordning, vi diskuterade lite kärlek & dejter osv, sen lunch på Escalier, shopping och drinkar på T/bar.

Vad har du ätit mest av i sommar:

Ägg! Har ätit äggmackor varje dag i princip, haha. Fungerar ju lika bra till frukost som till fyllemat…

Vad har du druckit i sommar:

Oj, massor av olika drinkar. Främst Aperol spritz och rosévin men även en och annan Celsius innan träningspassen.

syskon 1

Har du rest någonstans i sommar och vart?

Jag åkte till Västkusten i ett par dagar, men bortsett från det har jag hållit mig på hemmaplan.

Har du träffat någon speciell i sommar?

Det måste jag ändå påstå. :-)

Vad har du gjort i sommar som du inte har gjort tidigare?

Flyttat till Gärdet. Rensat avlopp. Åkt Vespa. Besökt Helsingborg. Osv :-)

helsingborg 14

Vad har du shoppat i sommar?

Oj, väldigt mycket! Främst massor av ny inredning till lägenheten. En soffa, en säng, ett matbord, balkongmöbler, högtalare, drinkvagn och mycket mer. Därtill en hel del kläder och skor…

Vad önskar du att du hade gjort mer av i sommar:

Vet inte, ärligt talat. Jag har gjort det som har fallit mig in och verkligen försökt att leva i nuet vilket jag så här i efterhand anser att jag har lyckats med. Önskar såklart att sommaren kunde vara lite längre, är verkligen inte färdig med den…

Vad önskar du att du hade gjort mindre av i sommar:

Ingenting, tror jag… Har ju verkligen levt som jag velat. Kanske inte lagt tiotusentals kronor på inredningsDETALJER utan istället lagt pengar på annat, men jag var så otroligt glad och peppad på att göra i ordning lägenheten att jag inte riktigt tänkte på prislappen. Nåväl, lärdom om inte annat. :-)

tjejkvalll

Om du fick ändra något, vad hade du gjort då:

Gått igenom det fundamentala i lägenheten innan jag skrev på papperna.

Berätta om 3 minnesvärda stunder:

Oj, svårt att bara nämna tre. Men vi kör:

1. Den 3:e juni, en fredag (blogginlägg här). Jag hade tagit ledigt från jobbet för att komma i ordning i lägenheten. Det var en riktigt solig och varm sommardag och jag började dagen med ett träningspass följt av ett besök hos frisören. Därefter la jag ner all min tid och själ på att få upp allt i lägenheten medan jag åkte fram och tillbaka till “stan” för att köpa grejer som skulle göra läggan mysig till helgen. På kvällen kom Storre förbi och vi drack champagne och snackade om livets djupa ting. Bra kväll och lyckorus deluxe!

dag 2 lagenhet balkong2

2. Den 21:a juli, en torsdag. Vaknade tidigt på morgonen i ett mörkt hotellrum i Helsingborg och var lite borta tills jag kom på vad som hade sagts under natten och det gick liksom en stöt genom kroppen av lycka och pirr.

3. Den 22:a juni, en onsdag (blogginlägg här). Jesper kom förbi mig och efter middag på balkongen gick vi ner till Josefinas för att se någon av Sveriges matcher i EM. Det var så himla härligt bara; sommar, fotboll, häng med lillebrorsan, rosévin och en känsla av frihet.

jesper josefinas

Vem/vilka har du umgåtts mest med i sommar:

Therese, J, Amanda, Millis, Kajsa.

Hur länge hade du semester och vad gjorde du:

Två veckor fördelat på två perioder. Var mestadels hemma och ägnade mig åt att springa utomhus, dricka drinkar på balkongen, få ordning på lägenheten och bara ge mina vänner så mycket kärlek som möjligt. Och så Västkusten, men det känns som att jag har nämnt den ett -antal- gånger nu. :-)

Vilket betyg ger du sommaren 2016?

5/5. Helt klart!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.