En lista med bilder

En bild från en plats jag älskar:

Stockholm. Älskar min stad.

En bild från ett tillfälle då jag kände mig snygg:

En takbar i Stockholm, juli 2016, någon timme efter att jag hade varit hos frisören och nu satt med en drink i handen och smakade på semestern tillsammans med Millis.

En bild från då jag kände mig glad:
En av de sista kvällarna i Malaysia. Vi hade druckit vin, ätit gott och pratat om massor av djupa saker – bl a något jag inte har berättat för någon tidigare – och vi kände oss mer nära varandra än någonsin. <3

En bild på en bra dag i mitt liv:

Det här var sista maj 2016 och jag skulle flytta till Gärdet dagen efter. Hela dagen var helt pirrig. Syrran och jag var på event på Hallwylska och drack drinkar sedan gick vi, lagom susiga, till NK och köpte dyr inredning innan jag åkte hem och packade ihop det sista. MÅDDE SÅ JÄVLA BRA. <3

En bild på min favoritplats hemma:
I lägenheten jag bor i med Joakim är det allrummet som är stort, luftigt och ljust. I lägenheten jag äger, men ej bor i, är det balkongen.

En bild på någon jag tycker om:
Min lillebrolla.

En bild på ett oförglömligt ögonblick:
PGA typ världens bästa resa + då det blev vi.

En bild på en stolt stund:
Var SÅ stolt när jag lyckades fixa en signerad tröja av Hiljemark till Jocke i somras.

En bild på när jag var ledsen:
Några dagar innan jag och Kajsa åkte till New York förra året. Jag hade en tidig frisörtid innan jobbet och hade sovit max ett fåtal timmar natten innan. Minns att jag smsade henne “Jag vet inte hur jag ska överleva” när jag gick på Kungsgatan typ helt själv 06:45. Usch och fy.

En bild från när jag var liten:
Det här skulle bli mitt och syrrans tidningsomslag. Herregud.

En bild på mig i en annan stil:

En favoritaktivitet:

Drinkkvällar med vänner i kvällssolen, heja sommaren!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.