En kvart tidigare

stureplanMEN HALLÅ MORGONSOLEN!

Jag har börjat kliva upp en kvart tidigare än vanligt, närmare bestämt 05:35! Jag tar då ett tåg tidigare vilket gör att jag hinner träna en kvart extra. En extra kvart disciplinerad träning gör mycket! Brukar alltid känna mig lite stressad på morgonen eftersom jag vill avsluta varje pass med stretch och ryggrullningar. Får dagligen frågan “Men hur ORKAR du träna så tidigt?!”. Det är inga konstigheter… Jag går och lägger mig i tid. Då vaknar jag pigg. :) Inte konstigare än så.

 

Idag stod rygg, biceps och axlar på schemat. Avslutade med tio minuter intervaller på skridskomaskinen så nu är mina bakre lårmuskler söndermarinerade, haha.

gym sture

 

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.