En kvällslista

Hittade en kvällslista hos Michaela som hade hittat den hos Sandra – och eftersom listor är kul så svarar jag på den med. :)

När går du och lägger dig på kvällen? 
Om jag sover ensam går jag och lägger mig runt 22. Om jag, som jag oftast gör, sover med min kille går jag och lägger mig runt 23-23.30. Blir betydligt senare än vanligt eftersom han inte kan lägga sig i sängen om han inte är trött och jag inte kan slappna av om han är uppe och går i lägenheten. Knäpp grej, men har alltid varit sån, i alla fall i vuxen ålder.

Vad är det sista du gör på kvällarna?
Tar ut linserna, borstar håret, ställer två alarm för morgondagen och lägger mobilen på laddning. Brukar undvika att scrolla igenom sociala medier när jag ligger i sängen, det är alltid något som får mig att börja tänka.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll? 
Tio minuter kanske. Om jag har tränat eller tvättat av mig sminket innan brukar jag ju bara ta ut linserna, gå på toaletten och typ plocka något hårstrå i ögonbrynet.

Är kvällsfika viktigt? 
Viktigt är fel ord men jag äter oftast något efter middagen. Det kan vara alltifrån en morotspåse till en propud eller några bitar lösgodis.

Är du kvällstrött? 
Ja, jag är definitivt en morgonmänniska och går gärna och lägger mig tidigt för att vakna upp och vara pigg.

Vad har du för kvällsrutin? 
Jag brukar gå till gymmet efter jobbet och är hemma runt 19-19:30. Då är jag oftast så hungrig att det blir middag direkt. Sedan duschar jag, bloggar lite och så ser vi en serie eller strökollar tv. Det är en skön kvällsrutin på vardagarna.

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Den perfekta kvällsstunden är i soffan efter att jag har kört ett bra träningspass, kroppen är trött, jag är nyduschad och har precis ätit en god middag. Ligger bredvid min snygga kille, hånglar lite och ser Homeland. Bra!

Hur går du klädd på kvällen? 
Oftast i ett par mjukisbyxor från Victorias Secret och ett linne eller en silkes- eller fleecemorgonrock, beroende på hur kall jag är :)

Vad är det bästa med kvällen? 
Att det är okej att koppla av och att det inte förväntas något av en.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.