En kanelbulle i eftermiddagssolen

Jeans – H&M, Blus – Lindex, Kavaj – vintage, Väska – Tory Burch, Örhängen – Glitter, Halsband – H&M, Glasögon – Ebay

Härliga (kalla) vår! Efter frukosten åkte Jocke och jag till Täby där vi smällde av en timme på gymmet. Är svinnoga med att träna rätt just nu och lägger mycket vikt vid just stabiliseringsövningar. Jag tror och hoppas att jag är på rätt spår, men ibland gör jag någon övning som jag “borde” klara av, sett till vilka andra övningar jag kan göra, men så får jag ont ändå. Jag är så rörlig att jag klarar i många fall av övningen, men inte tillräckligt stark för att göra den korrekt. Är ni med?

Hur som helst, efter träningen gjorde vi oss i ordning och dumpade träningsväskan i bilen i parkeringsgaraget. Sedan var vi på jakt efter jeans till oss båda och fick grym hjälp av personalen på JC. Åt en pokébowl till lunch och fortsatte att gå i butiker, för min del var det påskgrejer jag ville åt. Innan vi åkte hem köpte vi med oss kaffe och kanelbulle och satte oss ute på torget i eftermiddagssolen.

Mysig dag som avslutades med äggröra till middag, danstävling i vardagsrummet (Jocke kan shuffla, jag kan inte, haha) och nu: film!

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.