En jobbig jävla julkalender – lucka 7

7 december. 7 övningar. 7 kilometer. 7 minuter. Vad blir det för dig?

Jag märker effekten av att jag inte var förberedd när jag bestämde mig för att köra den här julkalendern igen. Kreativiteten är rätt låg, hehe. Men det gör ingenting, det viktigaste är att man rör på sig – oavsett! Eller hur?

Idag sprang jag ner till gymmet så fort jag var klar med ett möte. Kom dit sent och hade ungefär 40 minuter på mig att träna. Gick snabbt på löpbandet i en kvart medan jag stod och lipade åt Grey’s Anatomy på TV:n. Jisses alltså, maken till känslostorm just nu…

krabbgång åt sidan – ha tårna något vinklade utåt

Gick över till att köra lucka 7 rehab edition! Först några set på benpressen och leg curl-maskinen. Jag har med mig mitt gummiband i väskan och kör när jag hinner och kan. Idag blev det (på ett ungefär):

  • 7 airsquats
  • 7 steg krabbgång – åt vänster och höger
  • 7 kick-back – varje ben
  • 7 kick åt sidan – varje ben
  • 7 knä mot bröst – varje ben

Dessa gjorde jag några set av innan jag avslutade med plankan. Som jag skrev tidigare fokuserar jag just nu på puls och att träna upp den muskulaturen som är svag och orsakar min “foglossning” (det är samma symptom och smärta, men inte foglossning). Vill så gärna jogga lite snart så jag hoppas att det här ger resultat.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.