En jobbig jävla julkalender – lucka 5

Hallå vänner! Det är lucka 5 i En jobbig jävla julkalender. Hakar ni på?

Min plan var att gå till gymmet efter jobbet men när jag gick hem från jobbet kände jag mig helt snurrig. Inte snurrig som i att jag mådde dåligt utan snurrig för att jag knappt hade fått någon frisk luft under dagen, än mindre rört på mig. Jag vill gärna gå en promenad eller träna på lunchen för jag märker hur pigg jag blir av det och att min produktivitet ökar under eftermiddagen. Idag fanns det inte tid till det och det märktes verkligen.

Så jag bestämde mig för att lyssna på kroppen. Det jag behövde var frisk luft, få några kilometer i benen och samtidigt också få andas lite. Behövde fundera. Avbokade m a o min cykelklass på SATS, bytte om och snörade på mig uteskorna. Sedan gick jag i drygt 5(0) minuter runt här på Kungsholmen. Det fick bli dagens träning! :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.