En jobbig jävla julkalender, lucka 4

julkalender4

God morgon vänner! Är ni pigga och glada? Känner ni fredagspeppen?! Jag gör! Wihoooo! Dagens lucka bjuder på en fyra och med den kan ni till exempel…

  • springa 4 kilometer i intervaller
  • plankan i 4 minuter
  • göra 4 burpees mellan varje set
  • testa 4 nya övningar på gymmet
  • göra 4 upphopp var 40e minut på jobbet/skolan (heja vardagsmotion och ökat fokus!)
  • 4 rep x 4 set av en tung övning, t ex maxvikt på marklyft

träning-3dec

 

Lucka 4 – 4 min x 4 intervaller på 80% av maxpuls

Min lucka innebar totalt 16 minuter på 80% av min maxpuls. Detta utfördes på spinningcykeln. Min tanke var att använda pulsklockan jag lånar på gymmet och hålla koll med hjälp av instruktörens låtval. Maxpuls når jag i stort sett bara i en mörk spinningsal ;) Idag valde instruktören dock att köra utan pulstavla så jag fick lita på magkänslan. Jag tror inte det var några problem – jag har kört spinning med pulsklocka 3-4 gånger i veckan de senaste veckorna så jag har rätt bra koll på hur 80% känns, haha. Det känns FÖRJÄVLA jobbigt. Passet var på 30 minuter så jag tror jag klarade mig!

 

Vad kör ni idag? Berätta!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.