En jobbig jävla julkalender lucka 3

3 december och lucka tre i En jobbig jävla julkalender.

Jag hann inte riktigt komma på något kreativt innan Jocke kom hem och det var dags att gå till gymmet. Jag tänkte hela tiden att det var lucka 1 och att jag skulle välja “1 st ny träningsform” men så kom jag på att det ju är den tredje! Vad kan man göra på 3…

Blev tillslut tre olika typer av träning. Eller vad man nu ska kalla det för. :) Började på bandet, gick vidare till styrkeövningar och avslutade med 15 minuter på stakmaskinen. Var första gången jag körde stakmaskin så länge och jävlar vad svårt det är med tekniken, haha. Och sjukt jobbigt.

Nu blir det adventsfika. 🎅🏼❤️

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.