en jobbig jävla julkalender – lucka 21

lucka21Vi är inne på sista veckan: julveckan! Hurra! Jag hoppas att de flesta av er har hängt med i En jobbig jävla julkalender – oavsett om ni har följt vad som har funnits bakom mina luckor eller om ni har skapat egna utifrån era egna förutsättningar. Några luckor har säkert känts tråkiga, jobbiga, för lätta eller kanske tidskrävande? Har någon av er blivit inspirerad? Kom igen nu, jag har ju fått höra när jag träffar er irl. :)

Jag tycker att vi kör skiten ur oss sista fyra dagarna! Heja heja!

Lucka 21 – cirkelträning

7 x marklyft

7 x benböj (med vikt)

7 x chins

x 3 varv så snabbt som möjligt!

Om du har en rygg som inte håller för övningarna ovan eller bara tycker det lät som en tråkig idé, testa dessa:

7 x smala armhävningar på tå

7 x axelpress (med vikt)

7 x burpees

x 3 varv så snabbt som möjligt.

Lägg till ett cardiopass. Kanske löpning, en kvällspromenad eller en joggingtur? För min del är det måndagscykel som gäller! 

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.