En jobbig jävla julkalender, lucka 2

julkalender2

Vet ni, jag kom på en grej… Jag ska såklart uppdatera om dagens lucka på morgonen, inte på kvällen! Ni måste ju få reda på vilken aktivitet jag har valt bakom Dagens Lucka så att ni kan antingen göra samma eller inspireras av den. Det betyder att jag behöver ligga en dag före er så att jag kan tidsinställa Dagens Lucka tidigt på morgonen. Så fr o m imorgon kommer detta att bli dagens första inlägg! Vid sju-tiden tänkte jag att inlägget dyker upp.

 

Klicka här för att komma till lucka 1 och inspirationslistan!

Lucka 2 – 2 pass på en dag

Idag har jag valt att träna två pass på en dag. Vid lunch åkte jag till gymmet och tränade core, axlar och biceps. Kan inte direkt påstå att min bula syns så väldigt men lite grann åtminstone! Framåt kvällen åkte jag och Eddie till IP och invigde säsongens utomhusspel.

Inget mål var ledigt men vi övade på puckhantering och jag försökte lära mig att stanna. Är inte alls orolig för att ramla men att göra illa ryggen är jag livrädd för. Så vågar liksom inte agera till 100 %.

lucka-2

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.