En jobbig jävla julkalender lucka 18

lucka18

Shit, nu är det få dagar kvar hörni! Jag kom precis på att jag egentligen borde ha startat en hashtag och tävlat ut ett pris för de som har varit med flest dagar… Kanske något ett företag vill hoppa på nästa år? Jag kan tänka mig att det blir ännu roligare att delta då för er. :)

Lucka 18 – högintensivt intervallpass 3 min x 6

Bakom denna lucka döljer sig ett jobbigt pass. Jag vill att ni (vi!) jobbar stenhårt i 3 minuter följt av vila i 1 minut. Gör detta 6 gånger. Vad ni gör för att uppnå riktigt hög puls får ni välja själva. Jag tror jag kommer använda crosstrainern eller hopprepet. (Se till att värma upp innan!)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.