En jobbig jävla julkalender – i år igen!

Första advent, gud så mysigt. Det är såklart tråkigt att vi inte har snö på marken, men ärligt talat är man väl van efter mer eller mindre ett decennium av barmark vid den här tiden?

Det är tredje december och sedan första december är det första jag har tänkt på när jag har vaknat på morgonen vad som gömmer sig bakom dagens lucka. Jag/vi fick en adventskalender från Rituals av pappa & Jannie och jag ÄLSKAR ju presenter. Är som ett litet barn som springer upp och vill öppna dagens lucka.

Kom då att tänka på julkalendern jag gjorde här i bloggen för två år sedan: En jobbig, jävla julkalender. Det är en träningskalender med en ny utmaning varje dag, relaterat till dagens datum. T ex lucka 1: 1 träningspass. Lucka 5: 5 x 5 min intervaller på löpbandet. Lucka 20: 20 armhävningar. Osv.

För visst är det så, att vi mår som bäst av att röra på oss dagligen. Sedan kan det handla om ett långlopp eller en promenad, tunga lyft eller yoga. Men att vi aktiverar kroppen har aldrig varit dåligt.

Jag tror faktiskt att jag ska köra igång med den i år igen. Startar idag, den 3 december. Återkommer med vad dagens träning blir. :) Haka om ni vill!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.