En helkväll med Stockholmskexet

kajsa1 kajsathowe kajsa2

I lördags var det äntligen dags för en helkväll med min Kajsa. Hon ringde mig för typ två månader sedan och sa “Boka in den 29:e oktober, då ska vi ha en tjejkväll som tack för att jag fått låna din lägenhet!”. Lika planeringstokig som jag, gillar det starkt! Vi delade på en flaska bubbel och snackade killar, karriär och framtid. Inte helt fel!

Vid nio tog vi en Uber till Brillo där vi hade bord. Älskar Brillo! Kajsa hade frågat min brorsa vad jag gillade för restauranger och då hade han svarat bl a Brillo. A-game på att luska fram såna saker utan att bli upptäckt! <3 

kajsa4 thowe2Vi delade på en flaska bubbel och beställde båda två deras fantastiska skaldjurssoppa. Först kommer en djup tallrik med skaldjur, lök och tomat in sedan häller de över själva soppan för att allt ska vara så fräscht och färskt som möjligt.

brillo2 thowe-5 brillo1 kajsa3 thowe1Vi skrattade så vi grät (ja, vi grät lite med, haha!) och smidde planer inför framtiden. Typ 3-4 år in i framtiden… : ))) En så otroligt härlig kväll med en av mina bästa vänner. Riktigt bra känsla i magen<3

För ett år sedan hälsade Kajsa på mig i Kallhäll som hon gjorde då och då innan hon flyttade hit, tänk vad mycket som har hänt på bara tolv månader… Så mycket som har ändrats. Nu har hon liksom en lägenhet i Fredhäll här i Stockholm och det känns som att jag har gjort en 180 i typ alla områden.

Och fundera då på vad som kan ske på 3-4 år. LIVET. 

Tog en Uber hem strax efter midnatt efter att ha varit förnuftiga och valt bort en drinkrunda. Bra val av oss så här i efterhand!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.