En fredag på jobbet

Fredag!

Imorse började jag dagen som vanligt på gymmet. Det var tungt att åka in, var riktigt trött… Tror jag ska göra om min träningsvecka till nästa vecka. Hur som, tillbaka till idag! Jag brände av ett axelpass och fick verkligen grym kontakt. Kan ibland ha svårt att verkligen känna hur exakt rätt muskel jobbar, men imorse isolerade jag den fint och kunde köra på.

Åt sedan frukost på jobbet och efter någon timme kom en man förbi med en ros och sa att den var till mig. Min spontana tanke var “Spännande, måste vara en ledtråd från någon PR-byrå!”. Men så läste jag lappen och förstod att det var från honom (eller, efter ett litet tag förstod jag det, hehe). Blev så väldigt glad – och generad – av en så otroligt fin gest. När vi sågs igen efter lunchen gav jag honom en kram och tackade så mycket varpå han säger “Enda sedan du började här så har du spridit en så positiv energi och det ska du verkligen få höra och tackas för”. Tack Robert, du gjorde min dag!

 

På lunchrasten smet Mickis, jag, Joel & Nalle ut en sväng och gick ner till Kungsträdgården där träden så smått hade börjat blomma. Det hindrade såklart ingen från att ta massor av bilder, både på blommor och de som fotar blommorna.

Sen jobbade vi vidare innan jag åkte hemåt och handlade inför helgen. Jag förstår varför typ alla mina singelkompisar käkar ute i princip varje kväll. Det är skitjobbigt att bära hem matkassar på egen hand! Märkte när jag skulle börja med middagen att min matvåg har gått sönder, eller åtminstone behöver nya batterier. Kul, tog mindre än 2 veckor. Blir matlådor på söndag när jag har hunnit fixa en ny.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *