En fantastisk dag, helt enkelt!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja det här inlägget. Med att överanvända superlativ, kanske? Den här dagen har varit fantastisk på så många sätt och jag är så glad just nu. Sinnet känns lätt och humöret lika så. Fick ett samtal på jobbet som gjorde mig överlycklig och så stod jag med tårar i ögonen likt en annan dåre. 2016 alltså, vårt år hjärtat.

Efter jobbet sprang jag på event med syrran – men mer om det sen! Först måste jag jobba undan lite så att jag faktiskt rättfärdigar att jag är borta lite från jobbet denna flyttvecka :)

thowe outfit tulamoredewSå här såg jag ut idag! Invigde mina nya pumps i mörkblå mocka.

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.