En dag i Portixol

Som vanligt är några av bilderna även tagna av Angela ♥På årets näst sista dag ville vi till Portixol. Tanken var att vi skulle cykla längs stranden men det fanns inga citybikes kvar någonstans och en kan helt enkelt inte cykla mountainbikes och tro att det blir samma upplevelse.

Så vi knatade dit istället.

Det blåste rejält och man fick välja mellan troschock eller hår i ögonen. Det blev en ofrivillig kombination av både och.

Vi hamnade på ett (surprise!) tapasställe där vi givetvis var väldigt törstiga efter den långa promenaden från Palma. En kanna cavasangria satt fint – Max T fick agera handmodell när samtliga donnor i sällskapet halade upp en kamera ur väskan.

När gästerna i närheten så småningom tackade för sig möblerade vi om på uteserveringen och vi kunde snart sitta hela gänget samlat. Dags för mat!

De flesta av oss beställde några tapasrätter var för cirka 3-5 euro.

Förutom jag (och Max T).

Vi beställde in en varsin tallrik skinka för 18,90 euro styck. Plus lite annat.

Alltså. Inte för att vara den. Men nästan 200 kronor för en tallrik skinka, till lunch dessutom? Slutsumman var inte särskilt härlig. (Ska aldrig mer beställa in skinka utan att titta på priset först.)

Ni förstår väl att vi behövde få i oss en del vätska när vi satt så där mitt i den bländande solen?

Efter den (för mig) hutlöst dyra lunchen började vi bege oss tillbaka till Palma. Solen sken och det var nog den varmaste dagen på resan. För några av oss var omgivningarna väldigt tilldragande, av olika orsaker.

Jag utmanade Angela i att kasta av sig skorna och toppa fötterna i havet. Det var s v i n k a l l t men det såg ju så härligt ut att det helt klart var värt det. 

Sedan åkte vi tillbaka till hotellet.

Och titta vem jag hittade på takterrassen! I jeans, jacka och solbrillor låg han och tittade på hockey och åt frukt. Lite mer kurerad än dagen innan. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.