En blogglista, vol. 4.0 typ

Hur gammal är du?
26. Och ett halvt. Årsmodell 1990, med andra ord.

Hur gammal känner du dig?
Alltså. Jag lever nog i tanken att jag är runt 29-30 år. Har så länge jag kan minnas, åtminstone i vuxen ålder, levt några år före. Något kontrollbehov tror jag. Får ofta påminna mig om att jag bara är 26 år och således väldigt ung. Behöver inte ha livet under kontroll än.

Vart bor du?
I en stor, ljus lägenhet på Kungsholmen tillsammans med min kille.

Vad har du gjort idag?
Imorse drog jag i mig en Nocco och begav mig till Polhemsgatan där jag köpte smycken för tusentals kronor. OKEJ DÄR FÖRSVANN MÅNADSLÖNEN. Sedan jobb. På lunchen mötte jag upp Millis och gömde oss i trappuppgången till Hockeysverige och när Kajsa kom tillbaka från hennes födelsedagslunch hoppade vi fram med stora eldbloss, en flaska bubbel och blommor samtidigt som vi sjöng Ja må hon leva. LYCKAT! Därefter jobb. Gick svindåligt på jobbet. Efter två superdagar hänger inte hjärnan med alls. Efter arbetsdagen köpte jag mat och åkte hem för att laga middag till mig och Milils som vi åt på balkongen. Några timmar senare mötte vi upp Kajsa och gänget och drack bubbel på Boquerian.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Höst och sommar. Men på sommaren har jag alltid fomo och under hösten är jag så deppig för att det tar så lång tid innan det blir ljust och varmt igen… Alltid är det något, hehe.

Är du beroende av något?
Jo, men en hel del vill jag påstå. Eller inga grava beroenden så. Eller jo, att träna. Jag mår psykiskt dåligt om jag inte tränar. Tror det är en typ av medicin för mig. Inte för att jag känner att jag måste träna för att hålla mig i form osv utan för att jag “håller” mina jobbiga tankar i schack om jag får rensa hjärnan. Låter ju jättedeppigt, men det är sant.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag skulle vilja sitta vid ett runt bord med Jocke och mina närmaste vänner, dricka massor av champagne och fira en hemlis som jag verkligen hoppas blir av. Men vart, ja i Stockholm då. Eller ja, visst hade det varit fint att ha samtliga vänner i New York men lite realistiskt tänkande här va…

Vad är du på för humör just nu?
Jag mår ganska bra. Min rygg har verkligen återhämtat sig och det är för att jag har varit duktig och gjort som jag ska. *Klapp på axeln* Sedan börjar jag se ljuset i tunneln på jobbet. Vi har tagit en liten “produktionspaus” i nya idéer vilket har gjort att vi har kommit ikapp allt som har legat på lager. Kan inte med ord förklara hur lättad jag känner mig över att min lista äntligen börjar bli kortare.

Vilket är ditt favoritgodis?
Det ändras ganska ofta. Och just nu får jag inte äta godis för då måste jag köpa jeans till Jocke. Men om jag skulle plocka en påse just just just nu så skulle den innehålla hallonbåtar, lakritssnurror, ferraribilar, colabilar och Marabou. Fast jag äter typ allt godis ärligt talat. Är en sån jävla godisråtta.

Vilken är din favoritaffär?
Lisa Elmqvist. Om det är mat.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Morgon. Alltid varit. Hellre förfest än efterfest s a s.

Har du blivit sydd någon gång?
Ja, i munnen. Fixade lite tänder osv. Och var vaken t o m! Låg och kikade på vad kirurgen gjorde i en spegel. Jävligt coolt var det.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Jag blev väldigt glad när Amanda kom med en present till mig apropå ingenting. Det var fint.

Är du blyg?
Blyg, nej. Osäker, ibland.

Vad heter du i andranamn?
Katarina. Ett släktnamn. Och Wagner, om man nu ska va sån.

Vill du gifta dig?
Ja! Såklart. Jocke, kom igen nu.

Har du något smeknamn?
Wagge, Tole, Towis, TT.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.