En aw på Utes, en drömmig lördag och #instahusband

I fredags efter jobbet mötte jag upp Therese och tog en snabb aw på Utecompagniet. Vi har inte setts på länge, så det var härligt att hinna med en snabb drink innan hon skulle iväg på annat. Också kul att typ halva Stockholms äldre klientel har hittat till Utes – men så är det ju; vi “unga vuxna” är illojala när det kommer till krogar här i stan. Kommer det något som är mer hippt hamnar de unga gästerna där istället och ställen som Utes, som tidigare var mer hippt, får ett mer blandat klientel – bland annat såna som jag, som inte är särskilt hipp men gillar krogar i Stockholm ändå. ;)

Min lördag började på gymmet medan Jocke var hemma och vilade sitt ryggskott. Vi ville inte planera något utan ta dagen precis som den kom. Vid lunch åkte vi ut till Kungsängen för att sola och bada hemma hos mamma och Per. Det var helt magiskt… Vi blåste även upp min nyinköpta flamingo, hehe!

Till en början var jag för feg för att bada så jag hoppade på flamingon och bad Jocke fota. Problemet var bara att den flöt runt under trädet hela tiden och jag ville ju inte bada så jag försökte sträcka mig efter alla grenar som en efter en gick sönder, haha!

Men det här är nog ändå det bästa, mamma fångar Jocke under sitt instahusband-moment, hahaha! <3

Så låg vi och solade på terrassen hela dagen och bara njööööt… Sommardagar likt denna alltså! Dröm! Tillslut vågade sig Jocke i och då ville jag inte vara sämre. Problemet var bara att det var 18 grader och jag lyckades aldrig slappna av och “embraca” det kalla vattnet så det blev bara ett dopp för min del.

Vid sex-sju åkte vi hem och svängde förbi Ica för att köpa med oss mat till grillen. Vi tog det verkligen SÅ lugnt och struntade totalt i vad klockan var under hela dagen. En oerhört skön och lugn lördag jag kommer att ha med mig länge!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.