En av mina förebilder

Apropå mitt förra inlägg om inspiration vill jag dela något annat i samma kategori. Det här är en av mina bästa vänner, Angela, och hon är en av mina förebilder och en daglig inspirationskälla. För massor av olika saker, men i det här inlägget hyllar jag henne lite extra.

Igår la hon ut den här bilden på både Instagram och i hennes blogg för att visa en annan verklighet. Något som kräver mod att göra.

Hon skriver att hennes extensions får henne att känna sig kvinnlig och vacker, något jag och många kvinnor med mig till punkt och pricka kan relatera till. Vi är många som ser vårt hår som en del av vår personlighet, vår femininet och vår skönhet. Man kan säga vad man vill om det, men faktum är att det är sanningen för många av oss. Det är just därför det blir så äkta och så modigt att visa upp sig utan hår och vara totalt ärlig. Speciellt eftersom hon inte har någon som helst skyldighet att göra det.

Läs hennes inlägg här <3

Angela, jag och Max på Josefinas i somras efter en av Sveriges EM-matcher

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.