Emoji-tröja och rosa sneakers

Minns ni när jag skrev att jag sprang in på H&M i måndags och kom hem med ett gäng plagg? Här är en av tröjorna! Jag vet inte riktigt om det är min stil – eller, det är det ju uppenbarligen eftersom jag bär den (!) – men jag tyckte den var så olikt mig att jag var tvungen att ha den.

Passande nog valde jag att bära den när vi var i Lorenzas skola för att titta på allas examensprojekt. Skolan är sjukt stor så medan resten av gänget gick sakta omkring och tittade sprang Carmen och jag runt i ultrarapid för att hinna med allt. Med “allt” menas givetvis att även hinna fota lite. ;)

För den som är sugen finns tröjan på H&M för 99 riksdaler!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.