Elle & Elle Mat & Vin

Hallå hallå!

Här kommer ett dagboksinlägg! De flesta av de senaste inläggen har varit tidsinställda sedan ett par dagar tillbaka eftersom jag antog att jag inte skulle hinna blogga så mycket denna vecka. Så innan jag började på Aller la jag ner ett par timmar på att förbereda blogginlägg för första veckan – smart, va? :-) Även om jag är hemma strax innan sju på kvällarna och egentligen har tid att blogga har jag prioriterat annat.

Imorse gick jag upp vid sex (var såå pigg!) och begav mig mot gymmet i 10 minusgrader. Trots att det var så tidigt på morgonen var jag på ett strålande humör och kände mig stolt över att jag hade gjort något “obekvämt” för en långsiktig vinning. Hur som! Tränade i 40 minuter, gjorde mig i ordning och kom på ett tåg UTAN NÅGRA MÄNNISKOR ALLS. Åh, vad tacksam jag var då, haha. När man bor på pendeltågslinjen kräver man inte mycket mer än att det ska finnas plats på tågen. ;-)

elle-mat-ovin

Åt frukost på kontoret och hittade en ny smakkombination: osötad vaniljkvarg med kanel (!) och naturella nötter. Så gott! Resten av dagen fortsatte i samma positiva känsla och när jag åkte hem från jobbet hade jag samma glädje kvar i kroppen som imorse. En så härlig dag.

Och apropå rubriken: mina två första artiklar har blivit publicerade! En på Elle Mat & Vin (Sju maträtter som blir nyttigare om du byter ut en ingrediens) och den andra på Elle (Sju saker veganer är trötta på att höra). Vi publicerar ju nya artiklar flera gånger om dagen men såhär i början är det lite pirrigt – precis som med allt nytt egentligen. Läs gärna!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.