Uncategorized

Eat your Greens by Blueberry Lifestyle

recept-blueberry-lifestyle

Om jag är i stan och inte har ätit mat på ett tag brukar jag svänga in på Blueberry vid T-centralen (om jag är påväg hem, dvs!) och beställa en smoothie. Mina favoriter är Eat your Greens och Body Shake, den första är rätt syrlig och den andra är mer mjuk i smaken. Men lika goda! 🙂

På Blueberrys Facebooksida hittade jag deras recept till Eat your Greens som jag tänkte dela med mig av till er. Jag tror en smoothie kostar runt 70 kronor på Blueberry vilket ju är svindyrt, så testa att göra en egen version hemma. Det är så tråkigt att det ska kosta mycket att vara hälsosam. En smoothie och en macka går liksom tveklöst på ca 140 kronor.

Recept Eat your Greens:

3 dl fryst mango
1 dl kokosmjölk
1 äpple
1 tsk Blueberry spirulina eller vetegräs
4 dl mandelmjölk
några nypor spenat eller ruccola

photo-1024x1024DSC_0456_thumbBlueberry-Hill-Salad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *