Dubbla outfits, takterrass med pool – samt en ginbar och snuskig gubbe

Uppe på taket fanns en avlång, iskall pool, spansk musik och sangria. Solen var på väg ner och alla tre såg fram emot resans första kväll. Angela, Louise och jag delar många intressen och ett av dem är foto och stil. Därför kändes det givet att vi ofta samlades lite innan resten av gruppen för att fota. 

Jag hade på mig kjol från Indiska, blus från Asos, skor och turban från Zara (som jag hade köpt några timmar tidigare). 

Bilder även tagna av Angela ♥

Solen kastade sina sista strålar någon timme senare och vi bytte återigen om innan det var dags att gå ner på stan.

För någon vecka sedan hittade jag en asymmetrisk kjol på H&Ms rea och jag tyckte den kändes så spansk av någon anledning. Skojade med Jocke om att jag såg ut som en cancan-kvinna uppe på rummet.

Hela gänget, förutom Jocke, Hugo och ett par som kom senare, samlades på ett litet tapasställe där vi tog en drink innan middagen.

Riktigt trevligt – förutom att en gammal farbror vägrade sluta stirra på mig. Trots att flera av oss blängde tillbaka.

Kan snuskgubbar sluta vara äckliga tackkkkkkk.

Vi hamnade på ett litet ställe med suverän mat. Eftersom jag aldrig minns namn – troligtvis för att jag alltid glömmer bort att kolla upp sådant – kan jag inte ge er ett middagstips. Men om jag känner Louise rätt har hon koll.

Under tiden skickade Jocke en bild på hans middag uppe på rummet som inkluderade bland annat tre liter pommes frites.

Efter middagen gick vi till Ginbo (sådärja!) – en ginbar relativt nära vårt hotell. Gin har aldrig varit min favoritsprit men vi drick en Gin & Tonic med flädersmak. SÅ god! Det var så härligt att sitta på en uteservering så sent på kvällen utan att frysa. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.