Dubbelsegrare, flyttkartonger i mängder, TomTom och burgare som symbolik

Medvetet hade jag väldigt få planer för den här helgen. En härlig aw, Jockes match och så “fixa med lägenheten”. Nu, så här under söndagskvällen, känns det äntligen som att jag kan varva ner. Puh, tog bara hela helgen… :)

Men! En rolig grej. Jocke och hans lag vann dubbeln i år. De vann alltså både deras serie och Upplands-Cupen. Jag och halva hans familj stod i snålblåst, regn och kyla och hejade på medan de gjorde mål på mål. Matchen slutade 5-1 och det var en champagnedränkt pojkvän jag pussade på efter firandet…

När Jocke åkte vidare på guldbankett med laget åkte jag till lägenheten för att packa ihop så mycket som möjligt. Jag är så INNERLIGT trött på att flytta nu, ni anar inte… Det känns som att jag har flyttat tio gånger det senaste året. På sätt och vis har jag ju gjort det, eller åtminstone flyttat möbler och flyttkartonger. Inför inflytt hos Jocke, inför uthyrning, inför “riktig” inflytt hos Jocke, inför långtidsuthyrning, inför försäljning och så nu då. Och varje tillfälle tar ju ett par rundor. Fy fan, haha. Nu får det vara nog!

Så här såg hissen ut när jag hade lyckats baxa ut allt från lägenheten till bilen (i en 30-talshiss, mmmm…), från bilen till gatan, från gatan till hissen och från hissen till lägenheten. Behövde inte direkt gå till gymmet igår, haha.

Jag drack en Celsius, gjorde middag, la mig i soffan och var helt sänkt. Men efter middagen fick jag mer energi och resten av kvällen höll jag på att packa upp, sortera och göra om lägenheten så den passar “oss” mer. Vid ett var jag i princip klar och någon halvtimme senare kom Jocke hem.

Imorse vaknade jag pigg och utvilad, till skillnad från en annan guldgosse i sängen. Hehe. Jag gick till gymmet och körde slut på benen. För några veckor sedan fick jag en fråga om jag ville testa en sportklocka från TomTom och jag sa såklart ja eftersom jag har velat ha en. OBS: jag får inte betalt för detta och jag behåller inte klockan, det är alltså enbart som ett test. :)

Klockan var väldigt enkel att förstå sig på och den synkar till en app i mobilen där jag kan se mer statistik om min träning och min utveckling. Bland annat ska man samla aktivitetspoäng och mitt benpass gav mig (baserat på passets längd och min puls) 277 poäng. Kul! Blir ett mer gediget inlägg om detta senare när jag har använt den ännu mer.

Framåt sen eftermiddag åkte vi iväg på en massa ärenden. Bland annat åkte vi till Gärdet för att ta hand om det sista och även leverera mitt matbord till en tjej på samma gata. Nu är den sista flyttkartongen ute ur lägenheten. Wow ändå.

Middag blev hamburgare från Phil’s på Gärdet, precis som den första middagen i lägenheten var (paus för tårar). Jag vet att det inte betyder någonting, men för mig är det en viss symbolik och jag är en sucker för just symbolik. Läste precis igenom det långa inlägget om inflyttningen, det kan ni hitta här. (Och förresten, Storre, jag saknar dig och våra härliga balkongdiskussioner!)

Nu ska jag stänga ner datorn och bara ta det lugnt i soffan. Snart är allt klart! Gud så skönt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.