Drömmig start på onsdagen

onsdagsmorgonGod morgon vänner! Vaknade till vid sex efter många timmars sömn. Det vibrerade i fönsterrutorna och vinden ven utanför. Öppnade balkongdörren och när jag såg en grå himmel bestämde jag mig för att strunta i morgonrundan och unna mig en lång frukost i sängen framför Nyhetsmorgon.

Och det är precis vad jag har gjort! Klev upp, drog upp persiennerna, plockade lite i lägenheten och gjorde sedan frukost och la mig i sängen igen. Underbar och lugn, harmonisk start på dagen.

Igår kväll gick Angela och jag en lång promenad, vi sa hej då efter 2,5 timmar (!). Vi pratade bl a om att jag ev hänger med henne och några tjejkompisar till Marbella – jag måste iväg på en kortare resa i sommar! Antingen själv eller med någon. Hur som så var det himla härligt att äntligen få träffa henne, det har gått alldeles för lång tid. Och den där promenaden gjorde sitt för att få kroppen att somna igår kväll :)

Nu ska jag börja göra mig i ordning och bege mig mot kontoret. Hoppas ni får en fin onsdag! <3

 

Share:

1 kommentar

  1. Frida
    06/08/2016 / 19:15

    MYSIG säng :D vart är sängkläderna ifrån?? Såg så mjuka ut haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.