Drömlördag: skridskor i Vasaparken och cavakväll

Den här lördagen var en riktig fullträff. Jocke och jag hade bestämt oss för att åka skridskor och strax innan lunch parkerade vi bilen vid Vasaparken för att snöra på oss grillerna. Solen sken, temperaturen var perfekt och det var bara en riktigt härlig vinterdag.

Jocke fick ju ett par skridskor av mig i julklapp och varje gång skridskoåkning har kommit på tal har han sagt att han nog inte är så duktig längre. Mina förväntningar = låga. Väl på isen åker han åttor runt mig (i princip) medan jag står som ett frågetecken. Jahopp. Kul var det oavsett, ser fram emot när vi kör med puck och klubba! 😎

Vid tolv skulle isen spolas och som vi alla vet brukar fötterna vara ganska möra efter ett par åk i hårda skridskor. Så vi sa tack och hej och gick till Fabrique tvärsöver gatan för att äta frukost (jag) och fika (Jocke).

SEMLOR är det livets fika kanske.

Ska äta en asap. Kanske idag. Who knows.

Så gick det ett par timmar och vid halv tre träffade jag AmandaSignalfabriken och körde ett cirkelpass som jag hade knåpat ihop. Det såg ut så här, om någon är sugen på att testa:

Cirkel 1, tre varv utan vila

10 armhävningar, 10 axelpressar, 10 ryggresningar med vikt

Cirkel 2, tre varv utan vila

20 utfallssteg med vikt, 10 benböj med vikt, 30 tånudd på stepupbräda

Cirkel 3, tre varv utan vila

10 mountainclimbers på bosuboll, 10 american crunchers*, 10 sidocrunch med armbåge till motsattknä

Avslutning, x 3

En kör 5 burpees, den andra står i plankan lika länge.

*Ingen aning om det faktiskt heter så, men är en slags crunch typ?

• • •

På kvällen fick jag skjuts av Jocke till Hornstull där Amanda och jag tjötade i flera timmar om allt från relationer, jobb, personlighetstyper och så mycket mer. Det fanns ingen hejd. Tillslut blev klockan så mycket att vi helt enkelt var tvungna att säga hej då, men vilken himla bra kväll. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.