DIY-projekt: Drinkvagn i guld och varm marmor

Det här är alltså mitt lilla projekt som jag har pysslat med! Jag är sååå nöjd! En drinkvagn i guld och med varm marmor som hyllplan. Jag tänkte först satsa på en kalla, vita marmorn som var och varannan använder men jag tror inte den skulle passa lika bra till guld. På K-rauta hittade jag både dekorplast i varm marmor och guldsprayen. 

 

“Egentligen” vill vi ha en rejäl och pampig drinkvagn men som jag ofta skriver så vill vi inte investera allt för mycket pengar i inredning till denna lägenhet utan avvakta tills vi flyttar och starta om på nytt. Den här passar utmärkt så länge!

drinkvagn-diy-enkelt

Glas från Svenskt Tenn, vas och hingst second hand och ljus från Voluspa.

drinkvagn-2 drinkvagn-whiskey

Share:

3 Kommentarer

 1. Ron
  01/28/2015 / 17:19

  Hej,
  Drinkvagnen ser underbar ut. Vad använde du? Hur såg delarna utifrån början?
  Kan du beskriva eller en liten tutorial, skulle vara bra :-)
  Tack på förhand!

  • Thowe Wagner Larsson
   01/29/2015 / 10:49

   Hej Ron! Självklart kan jag göra det. :) Återkommer i ett inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *