Djurgården i Globen, Roma skräller och Real får gärna åka ut

Hej på er! Ligger i soffan och har precis sett Djurgården vinna ödesmatchen mot Skellefteå i Globen, skrek som om det vore mitt lag det gällde. Men de senaste åren har jag varit i kontakt med många supportrar och personer i Djurgårdens IF på olika sätt och deras supporterskap har färgat mig en aning. Vet att jag svär i kyrkan nu, men om inte Färjestad vinner SM-guld vill jag att Djurgården gör det. Särskilt mot ett lag som Skellefteå… Apropå supporterskap så var det en härlig kväll framför tv:n igår. Roma skrällde – å det grövsta! Herregud. För er som inte vet så har jag en romanista till sambo och det visade sig ganska så rejält igår. Så glad för hans skull, den där euforin när ens lag gör det ofattbara är magisk. Givetvis måste vi nu se resten av Real MadridJuventus med, eftersom det ser ut att kunna bli en skrällkväll igen… HOPPAS! Inte för att jag för den sakens skull vill att det ska gå bra för Juventus, men just Real Madrid har jag haft svårt för sedan jag snackade fotboll med killarna i högstadiet. Vettekatten varför ärligt talat, men så är det. Så för min del får Juventus gärna skrälla.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.