Digital Content Producer på Aller

nyttjobb-1

Halloj vänner!

Som ni säkert förstår är rubriken mitt nya jobb och jag är minst sagt väldigt pirrig och peppad inför detta. Jag kommer att jobba på en ny avdelning tillsammans med ett team som rekryterats under hösten och vi kommer tillsammans att jobba med åtta av Allers varumärken, bl a Elle och Café (favorittidningar<3). Jag är sist in och börjar i mitten på januari. Ser verkligen fram emot att ta mig an detta och att utvecklas i min karriär!

När jag hade skrivit kontraktet och ätit lunch med Erik ville jag ju fira detta. Det här var två dagar före jul och jag kunde inte ha fått en bättre julklapp. Det var då jag var förbi NK och Natalie Schuterman för att köpa mig något vackert men det jag var ute efter fanns inte. Som tur var hittade jag smycket online på My Theresa och det anlände idag. Det är så fint, så fint, så fint! Satt och smekte lådan när vi åt lunch, haha. Tror bestämt att man blir lite, lite lyckligare av vackra ting (om man uppskattar dem på riktigt!).

mytheresa-balenciaga

Det här låg i lådan. Ett armband från Balenciaga i svart läder och guld. Klassiskt och så jäkla snyggt att jag får lite lätt gåshud.

balenciaga-mytheresa

Något jag verkligen tycker om är webbshoppar som lägger ner lite extra tid på att paketet ska vara fint när man öppnar det. All min shoppinginformation kom i en plastficka med personlig illustration och jag fick ett tack-kort med i paketet. Lägg till en vacker låda och sidenband och jag faller pladask.

mytheresa-1 mytheresa-2

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.