Det långa inlägget om inflyttningen

Alltså wow, den här lägenheten. Känner lika starkt för den nu som jag gjorde så fort jag klev innanför dörren den där fredagsmorgonen i slutet på april. Här kommer jag att stortrivas.

I onsdags efter jobbet hade mamma hämtat en liten lastbil som vi hade 3,5 timmar på oss att fylla, åka med till stan, lasta ur och lämna tillbaka.

Min syster Eugenia följde med i bilen och väl på plats kom min kompis Christoffer och hjälpte till. Han bor typ 300 meter ifrån mig och var väl också den som var mest kompatibel för att hjälpa till att bära upp soffan, hehe. Vi lastade ut ALLT och bar upp allt på 25 minuter!

lagenhet 1

Efteråt satte vi oss på balkongen och snackade lite innan vi gick en runda i området, köpte lite frukost (eh; ägg, mjölk och chark…) och gick förbi Phil’s burger för en sen middag vid niosnåret. Jag var så otroligt lycklig, vilken frihetskänsla!!

storre eugenia

Resten av kvällen höll jag på att städa lägenheten (vilket jag senare också kompenserades för) innan jag började tömma lådorna. Höll på till halv ett innan jag slocknade. Tanken var att sova på en tunn bäddmadrass på golvet men min rygg sa ifrån direkt. Sov i soffan, cirka 3 timmar, och var totalt förstörd på torsdagsmorgonen men lycklig som få.

lagenhet 2 sang

Torsdag

I torsdags jobbade jag men det var med nöd och näppe att jag lyckades hålla ögonen uppe. Kände mig extremt bakfull, trots noll alkohol dagen innan. På lunchen sprang jag hem med några grejer som jag hade förvarat på kontoret (att kunna springa hem på lunchen?! dröm ju) och passade även på att springa förbi några butiker och köpa hem viktiga saker som en papperskorg, hehe.

Alltså. Kylen?..

kylskapet

Efter jobbet tog jag en längre shoppingrunda och köpte även med mig tre blombuketter som verkligen har lyft hela lägenheten. ÄLSKAR BLOMMOR. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR.

När jag kom hem gick jag upp med ett dussin flyttkartonger till mitt vindsförråd och började sedan att städa balkongen. Jag vet inte om man gör det eller inte men jag tänkte att det kunde vara nice? Så jag drog fram såpa och en trasa och började skura räckena osv. (Gör man det?) Beslutade mig för att ta bort de plattor som låg kvar för att istället köpa en snygg plastmatta och ha balkongmöbler där.

balkong

(Hade såklart en påse som jag samlade ihop allt smuts i!)stada balkong

Så… Jag sprang ner till tuben, åkte till Östermalms torg, köpte balkongmöbler och kom på: fan, jag ska bära detta själv. Med en rygg som redan gör ont. :))) Men det gick!

Sen var det dags för nästa ärende: gå en kvällspromenad till ICA för att hämta mina Globalknivar och handla någon form av mat. Det var en fantastisk sommarkväll, herregud. Det spratt i hela kroppen.

Dessvärre sa min rygg ifrån rätt rejält – och av en händelse träffade jag Christoffer vid utgången så jag fick skjuts hem. ÅRETS kompis alltså. <3

tv4 storre bil

Resten av kvällen skruvade jag ihop en grej till balkongen (har man inga verktyg fungerar en gammal kniv!) och packade upp lådor. Sen kom även Amanda på besök!!! <3

ikeamobel

Sen var det dags för en sömntablett och några timmars sömn. Vilken jävla grej det här är alltså.

Share:

2 Kommentarer

  1. Christoffer
    06/03/2016 / 09:08

    Du får säga till om du behöver låna verktyg! haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.