Det här med morgongym och tidiga morgnar…

morgonjogging

Hej kompisar! Sitter i köket och dricker Nocco Päron och försöker förmå mig att gå ner till gymmet inom kort. Jisses, det märks att jag inte har kört morgongym på ett tag. Blev helt chockad när jag såg hur mörkt det var.

Natten till igår gjorde jag illa knät genom att ligga konstigt och typ forcera knät i fel riktning. Det klickade till men jag tänkte inte mer på det förrän jag skulle resa mig upp och gå på toaletten. Då märkte jag att höger ben inte gick att stödja på… Fick “sjukgymnastbehandling” i tjugo minuter klockan ett på natten innan jag la knät på en kudde och försökte sova. Det var stelt, gick varken att böja eller ha helt rakt och jag haltade. MEN. Efter en morgondusch blev det betydligt bättre och när jag väl var på kontoret kunde jag t o m gå på det. Vid slutet av arbetsdagen kunde jag dra ut det rakt! HUR konstigt är inte detta?

Nåväl. Får mig att börja fundera på att träna ännu mer funktionellt. Och apropå träning, bäst att jag springer ner nu så att jag hinner med ett pass innan jobbet. Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.