Det här är helt sjukt…


MEN… Idag blev jag “friskförklarad” (i brist på bättre ord) av min naprapat. Jag är hel. JAG ÄR HEL. Jag måste fortfarande öka min träning successivt och låta bli att stressa fram något – men min ländrygg, mitt knä, mitt bäcken och mina ljumskar är bra nu. Sedan jag fick mitt första ryggskott 2011 är det här första gången jag anses vara bra i kroppen.

Jag sa till honom att jag är lite orolig för att ta i nu, rädd för att jag ska göra illa mig igen. Han svarade “Det kommer du inte att göra, du har byggt upp och stärkt upp din kropp bra”.

Någonstans har jag vant mig vid tanken på att alltid ha lite ont och att den ständigt finns en risk att “slå upp” en gammal skada, dra något ur led eller göra illa ryggen så illa att jag måste stanna hemma följande dag. Att nu behöva tänka om, att se mig själv som HEL, det är helt magiskt. Jag tror jag måste jobba en del med mitt tankesätt också och våga träna sådant jag tidigare inte har vågat på grund av rädslan för skador. Och även:  kroppen kan kännas en aning utan att det är något fel eller en begynnande skada. Man får ju inte glömma att jag blir äldre och sitter mycket i jobbet – då känns det i kroppen efter ett tag. ;) Haha!

Men ändå… WOHO!! Jag ska springa, styrketräna och simma så himla mycket i sommar!

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.