Det blev visst en del julpynt trots allt…

Elefantörat jag fick av Mikis som då bara var ett litet skott♥

Så föll julfebern även över mig. Jag skrev ju i blogglistan (se tidigare inlägg) att vi inte skulle julpynta särskilt mycket men det höll i ungefär en dag. Hehe. Igår läste jag ett par bloggar och var och en hade de adventspyntat så fint. I Elsas Billgrens blogg skrev hon att man kanske behöver anstränga sig en aning för att få julkänsla och det är så sant som det är sagt. Det är ju den här tiden på året det antingen är som hemskast (mörkt, kallt och jävligt) men också som allra mysigast, åtminstone om man tänder ett dussin ljus varje kväll och pyntar lite. Den 26 december lär jag vara hur trött som helst på detta och bara vilja ha vitt och cleant – men tills dess ska jag KÖTTA! Haha.

Igår skulle jag äta middag med Sofia men hade lite tid över när hennes tåg var försenat (Stockholms kollektivtrafik i ett nötskal). Jag var främst på jakt efter en fin bordslöpare men ville också köpa ett guldfat att lägga lava och ljus på.

Gick in i en second hand-butik där jag hittade ett par blåvita tallrikar i dansk design som jag föll direkt för… Ska fota dem i morgon så får ni se! Sprang också in på Hemtex där jag klev omkring och handlade allt möjligt. Två bordslöpare, ljus, ett kuddfodral (i bakgrunden på bilden nedan), kökshandduk och gud vet vad… Till och med två tassels, hahaha. Vem är man. Jocke tror jag har blivit knäpp.

I helgen köpte vi hyacinter och amaryllis efter vår julklappsrunda. Längtar efter att de slår ut, särskilt hyacinterna som bär en av mina favoritdofter. Hur som helst! Ljushatten (har ingen aning om vad den heter egentligen) köpte Jocke från Cervera och den är så himla fin! Kostade typ en hundring med, ett fynd.

Och så dessa ljusstakar i mässing från Skultuna. Även dessa är från second hand-butiken, där kan vi snacka fynd. Efter middagen med Sofia gick jag förbi Ica där jag köpte en fet julstjärna på stam (!) som de hade på erbjudande. Ska fota den och tallrikarna imorgon så får ni se.

Nu fattas bara några doftljus och gärna en liten gran med… Vi får se hur mycket jag får igenom innan min pojkvän säger stopp. ;)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.