Det årliga julpysslet i Täby

Hej, hej, hallå från två tomtenissar!

Igår ägde det årliga Julpysslet™ rum hemma hos familjen Larsson i deras nya lägenhet i Täby. Knäck, lussebullar, pepparkakor, granresning, juldrinkar, rimstuga och mycket mer stod på schemat. Men först hade vi några ärenden att ta hand om i Täby centrum.

• • •

Jag trivs så himla bra i kort och ljust hår! Det är mer attityd, särskilt när jag kombinerar med röda läppar. Älskar kontrasten. Anyway! Löste i princip allt vi behövde inför nästa helg och gick sedan det lilla avståndet till Jockes föräldrars lägenhet som ligger i princip i anslutning till gallerian.

De är relativt nyinflyttade och till Jockes stora förtjusning har hans pappa installerat en vallabod i anslutning till deras terrass. Det innebär mindre valla i vårt kök = jag är också glad. Haha. 

Sedan var det dags att klä granen, baka lussebullar och ge sig på pepparkakshusen. En runda julyatzy och kreativt pyssel blev det med. Typ julkort, paketrim och annat som var lätt att göra när man var 10 år och lite svårare i vuxen ålder. Det här med att skapa ett visuellt tilltalande julkort? HUR gör man?! Inte har jag någon koll, märkte jag… Blev mest klippa och klistra utan någon direkt framgång.

Jocke satsade stenhårt på knäcken som blev maaagisk!

Ett… Erhm… Bidrag till pepparkakshustävlingen. Som inte var en tävling. Fast ändå, lite grann, en tävling.

Här har vi en minst sagt nöjd kille, haha! Hans knäck var ju som sagt magisk. Har ni testat att strö havssalt (bara lite grann) över knäcken? Det blir SÅ jäkla gott!

Och så givetvis det obligatoriska julfotot! Så här blev det i år:

Och så här såg vi ut förra året när vi pysslade i huset ute i Brottby. :)

Puss och kram, juleskumsbanan!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.