Det är en underbar känsla när möjligheterna hopar sig

Hej alla lördagsläsare! Mysigt att vakna till hårt regn som slår mot stuprännor och balkongräcken. Nu sitter jag i soffan och ser Vetenskapens värld som handlar om vampyrer och dess historia. Den senaste tiden har jag törstat efter mer kunskap och om ni känner igen er i det måste jag tipsa er om min favoritpodd just nu: P3 Historia. En bra och lättsmält podcast om man vill lära sig mer om just… tja, historia. Vilket jag ju vill, tycker det är jätteintressant med gamla monarker, krigsöden och folktro.

En annan rolig grej är att jag upplever att världen har öppnat sig för mig igen, vilket kanske är en konstig sak att säga men låt mig försöka förklara. I perioder är jag väldigt instängd i mina tankar och jag har svårt att se möjligheter i situationer. Jag tänker att de beslut jag har fattat är skrivna i sten och att det inte går att ändra något, vilket gör mig stressad och den stressen gör att jag blir ännu mer fast i min så kallade övertygelse. Men så händer något som ruckar på hur jag ser på min livssituation just nu och plötsligt är det som att allt har vänt! Jag ser möjligheter i princip allt och mina axlar känns tio gånger lättare. Det är en underbar känsla. Lite som när PMS:en är över och man fattar att man inte alls är värdelös, det var bara hormoner osv. Hehe. Just nu kan jag se flera olika vägar att välja mellan och även om det krävs mycket jobb, tid och pengar så ser jag möjligheten.

Den här lördagen är perfekt för hur jag känner mig just nu. Min kille spelar match så jag har hela dagen för mig själv och jag tänkta ägna hela eftermiddagen åt att planera och strukturera. Excel, here I come!

Puss♡

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.