Den stora vårlistan

Åh, snart är det dags. Någon månad till men sen så! Då blir det barbent, kavajer, rosévin och pirriga kvällar. Lista snodd av Elsa.

🌱 ☀️ 🌻 🐝 🥕

 

Vårvårvår! Vilken är din snyggaste våroutfit?

Äntligen kan vi slopa dunjackan! Jag har säkert tjugo olika vårjackor och det är dessa jag brukar variera mina outfits med. En klassisk trenchcoat, en mockajacka, en gul jeansjacka, en röd kavaj… Bygger på med hatt eller basker, solglasögon och roligare skor.

Vad ska man göra en ledig vårlördag?

Gosa med någons hund i morgonsolen.

Njuta av den låga vårsolen och insupa lite D-vitamin.

Yoga.

Grilla korv i skogen. Gärna i sällskap av farfar eller motsvarande.

Och om ingenting annat hjälper mot den riktiga vårabstinensen: ta en spontanare till Rom, sätt dig på en uteservering med någon du håller kär och drick Aperol.

Vad har du för planer i vår?

Den största förändringen är att jag kommer axla en ny roll på ett nytt bolag. Det går snabbt i hockey! Där kommer mitt största fokus att ligga. Jag kommer också att fortsätta besöka min kiropraktor och träna med PT en gång i veckan för att stärka upp min kropp. Vidare åker jag, Jesper och Jocke till mormor i mitten av april – det ser jag verkligen fram emot.

En bild från mars bästa dag förra året tack.

Det måste nog ändå vara första dagen i Rom. På bilden är vi på Arlanda, men väl i Rom är det soligt och varmt – vi bestämmer oss snabbt för att gå ner på stan och bara göra det som faller oss in. Allt blir väldigt spontant och ni vet ju känslan i kroppen när man bara gör det som faller en in… Det är avslappnat, härligt, vi känner oss nykära – och efter den sena middagen på en restaurang i världsklass går vi lite små berusade hemåt och hånglar i varje gatuhörn. Myset.

Och en från april.

När vi spontanbestämde oss för att dra till Jönet och se HV71 spela SM-final! Även om Färjestad inte spelade så var det härligt att glädjas åt Jockes skull. Som FBK:are vet man ju känslan av att lira SM-final och ta guld liksom.

Maj tar vi också.

På Valborg sågs jag och Louise och drack rosévin på Mälarpaviljongen. Det var här vi började planera att jag och Jocke skulle med och fira nyår i Palma! ♥

Godaste sakerna du åt förra våren?

Vi var ju i Italien, så det är kanske inte så märkligt att de bästa måltiderna åts där…

En upptäckt du gjorde förra våren.

Spelade in den här videon på NHL-butiken i New York 2015 och förra året insåg jag att jag ju är som snyggast i den här hårfärgen! Alltså min egna?!

Bästa köpet förra våren?

En vintage trenchcoat från Burberry.

Vad gjorde du förra påsken?

Målade ägg, var på äggjakt, åt gott och firade påsk x 3 som vanligt.

Nämn 5 grejer som kommer göra denna våren extra härlig?

– Jag är ledig i nästan en hel vecka under påsken.
– Börjar nytt jobb – spännande, pirrigt och kul!
– Vi reser till Karlstad en helg.
– Jocke och jag bjuder hem våra familjer till drinkkväll hos oss för att de ska lära känna varandra.
– Lekdag med min systerdotter på sex år!

3 supervåriga bilder tack.

Män, öl och grill.

Nya blommor till balkongen.

UTESERVERING!

Och så ett tips på något man kan göra för att få mer vår i sitt liv.

Rensa hemmet på mörka färger (bort med bruna kuddar och mörkblå filtar), köp hem färgglada tulpaner och SKURA FÖNSTREN!

 

Puss och glad vår!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.