By Thowe

Den stora årslistan för 2016

arslista-blogg

Gjorde du något under år 2016 som du aldrig gjort förut? 

En del… Jag började jobba som journalist (eller digital innehållsproducent, men det är betydligt mer journalistik än kommunikation och strategi som jag pluggade). Jag sålde en lägenhet. Jag stod på isen som New York Rangers spelar på.  Jag tog ett bolån själv och inte med någon annan. Jag fick se och uppleva Paris som länge har varit en dröm.new-york-rangers-locker-room

lindemans nya vin2

Genomdrev du någon stor förändring? 

Ja. Jag har skrivit mycket om förändring det här året, ni vet nog redan allt.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2016? 

Ja, Sanna, min fina kollega på ELLE Decoration fick Ilse efter sommaren<3bebis

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? 

8 februari, 12 maj, 1 juni, 21 juli.

Dog någon som stod dig nära? 

Nej och det är jag väldigt glad för.

Vilka länder besökte du? 

I mitten av februari reste jag och Kajsa tillsammans med Hockeysverige.se till New York på hockeyresa. Den kunde inte ha kommit lägligare. I oktober reste jag med ELLE till Paris på pressresa. Dumt att klaga osv : )

36

35

70

76

paris-19

lordag-5

lordag13

lordag17

lordag19

Bästa köpet? 

En egen lägenhet på Gärdet.

Gjorde någonting dig riktigt glad? 

Massor! Första gången jag klev in i lägenheten och kände att ”det här är den”. När jag vaknade tidigt på morgonen bara några timmar efter att Joakim och jag hade bestämt oss för att det var vi och hela kroppen kändes som spunnet socker. När mamma och jag märkte att vi fick in allt i lastbilen vilket möjliggjorde att jag kunde sova i lägenheten första natten som jag fick den.

pusss

Saknar du något från år 2016 som du vill ha år 2017? 

Förra året, 2015, skrev jag så här: En flytt, helst innanför tullarna. Fler resor. En rygg som håller.

Recension: Det blev en flytt. Jag reste inte inte mer, men jag reste till två av mina drömstäder; New York och Paris. Och dessutom har min rygg varit betydligt bättre i år än 2015 vilket jag är så otroligt tacksam och glad över.

Inför 2017: Mer balans. Det här året har varit så otroligt händelserikt att 2017 gärna får vara lite lugnare eller åtminstone mer balanserat. Jag vill ha mer vardagslyx och göra roliga saker med mina vänner, kanske en weekend?

Vad önskar du att du hade gjort mer? 

(Förra året: Tjänat mer pengar. Det gjorde jag i år.)

Svårt, jag gjorde många av de saker jag länge velat göra. Jag har varit ärlig, stått upp för mig själv och gjort saker som känns rätt för mig och inte någon annan. Jag passar nog på den här frågan.

Vad önskar du att du gjort mindre? 

Stressat och oroat mig. Det leder inte till något bra.

img_2349.jpg

Favoritprogram på TV? 

Bonde söker fru! Så jäkla mysigt program.

Bästa boken du läste? 

En bok om 10 kvinnor som förklarar hur de har klarat av att gå igenom en skilsmässa. Låter kanske lite konstigt men den boken hjälpte mig oerhört mycket när jag och mitt ex bröt upp. Många tankar som jag trodde jag var ensam om fanns nedskrivna av någon annan i den boken och det fick mig att se klarare på många saker.

bed1

Största musikaliska upptäckten? 

The Weeknd.

Bästa helgen? 

Har haft så många fina helger. När jag fyllde år. När Joakim och jag var på Västkusten. I somras, när det var drinkbjudningar var och varannan helg. Svårt att bara säga en!

lydmar angela em6

Vad var din största framgång på jobbet 2016? 

Att jag fick fast anställning i mediabranschen och inte en projektanställning, ett vikariat eller frilansuppdrag. Heja!

Din största framgång på det privata planet? 

Jag blev lycklig igen. Lät mina känslor vara som de var i början av året, hade vänner och familj som bar mig när jag behövde stöd och efter ett tag kändes livet bra igen. Det i sin tur ledde till annat, men det är del 2 kan man säga.

jesper & thowe adler 12 adler 30 josefinas 8 126

Största misstaget? 

Att impulsköpa en lägenhet, vilket jag nog ändå måste påstå att jag gjorde. Älskar den där lägenheten men jag hade nog inte köpt den för det priset idag.

lagenhet 2 stada balkong balkong 11

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 

Både och, tror jag. Jag var förstörd i början av året men blev gladare framåt sommaren när jag flyttade till min egen lägenhet och plötsligt bara hade mig själv att tänka på och ta hänsyn till mina egna drömmar.

josefinas 4

Vad spenderade du mest pengar på? 

Bostadsmarknaden i Stockholm, hehe. Och inredning.

drinkvagn 1

Något du önskade dig och fick? 

Massor. En drömvinst på lägenheten i Kallhäll. En egen lägenhet i innerstan, om det räknas. Fast den pyntade jag ju för själv, den fick jag inte. Jag önskade mig fler pressresor, roliga bjudningar och träffar med nya människor, en högre inkomst och fina saker. Det fick jag. Tacksam!

bolinder strand 3eiffel1

Något du önskade dig och inte fick? 

En weekendresa med min kärlek eller en bästa vän. : )

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? 

Det står i det här inlägget! Kort beskrivet: champagnebrunch på Berns, buss-/båttur, paketbud, middag på Farang, presentöppning.

bday 12

bday 15

bday 18

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 

Om jag inte hade haft så många problem med min kropp hade jag varit betydligt gladare. Jag tror att jag har haft flest sjukdagar någonsin detta år.

förkyld lördag

Vad fick dig att må bra? 

Att gå runt i Madison Square Garden med Kajsa. Dansa till tidig morgon med Therese. Ha drinkbjudningar för samtliga tjejer. Att bli full och stökig med Hockeysverige-gänget i New York. Alla löpturer runt om Gärdet och Djurgården med tanken att det här numera är min stad. Att bli kär igen. Kramar och snälla ord från mina föräldrar. Träningspass där min rygg höll. Bli upphånglad mot en vägg på Karlavägen i sommarregnet. Alla spontana champagnekvällar (!) med Storre på min balkong när jag precis hade flyttat in. After works med mina kollegor. Tennishelgerna med Cissi. Få en ny familj som på en gång släppte in mig. Så himla mycket, helt enkelt.

19

inflyttning 8

fredag 9

aw 11

Vem saknade du? 

Jag har saknat min mormor och min farfar som jag träffar på tok för sällan. Jag har saknat Carmen som har varit min bästa vän sedan första dagen vi träffades. Jag har saknat vänner jag träffar för sällan.

De bästa nya människorna du träffade? 

Ett givet svar på den här frågan är såklart Joakim, även om vi var lite bekanta sedan innan. Mina närmaste kollegor som jag trivs så bra med. Joakims familj.

joakim13

Mest stolt över? 

Hur jag och E skötte vår separation och hur jag skötte min personliga bearbetning efteråt. Stolt över att jag vågade öppna mitt hjärta igen. Och såklart stolt över allt jag har gjort för första gången, typ rensa ett avlopp haha!

mormor

Högsta önskan just nu? 

Jag vill verkligen, verkligen, verkligen att jag hittar grundorsaken till varför jag dagligen har ont.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? 

Vet ni? Jag sänker kraven rejält nästa år. Jag ändrade allt under 2016; min relation, mitt arbete, mitt hem. Det är förändringar som inte tar ett dygn att genomföra, bearbeta eller komma över. Nu är jag äntligen på andra sidan och här tänker jag hänga ett tag utan förändringar. Njuta av nuet, vara stolt över mig själv och inte känna press över att jag måste hänga på alla events, träffa massor av nya människor och att allt ska vara så jäkla perfekt. Livet blir aldrig perfekt, men däremot kan man ha ett liv man trivs med och känner sig lycklig av. DET ska jag jobba på att ha kvar under nästa år.
dag 2 lagenhet
balkong 11
bbq 6
josefinas 19
bil
gbg24
jeep17
bruce 3
bruce 10
indiskt 7
infyttning10
inflyttning5
syskon 1
qvick13
bday-tj1
fredag-7
gbg45
bday-38
thanksgiving-carmen-thowe

TACK alla ni som finns i mitt liv, för att ni gör just det. Vad vore jag utan er?

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *