By Thowe

Den stora årlistan – 2018

Fler årslistor:

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Gjorde du något under år 2018 som du aldrig gjort förut? 

Jag tillbringade nyårsafton i ett annat land. Började pendla till Oslo i tjänsten. Började inom telecom. Besökte Milano med Amanda & Therese. Flyttade till Täby med Jocke. Projektledde en filminspelning på SATS. Knäckte knät. Besökte en vingård i Toscana.

Thowe Wagner Larsson i Toscana

Genomdrev du någon stor förändring? 

Ja, en väldigt stor. Men inte bloggvänlig!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2018? 

Jockes bror och hans flickvän, Fredde och Cissi, fick lilla Oscar! Alla familjemiddagar har blivit sisådär 150% ännu mer mysiga <3 Även Sanna, min barndomsvän, har fått sin första son och min gamla kollega Sanna R fick sin andra.

Vilket datum från år 2018 kommer du alltid att minnas? 

Inga särskilda, ärligt talat. Eller jag minns att jag började på Tele2 den 3 april. Och den underbara nyårsdagen den 1 januari hemma hos Louises pappa där hela gänget njöt av dagen efter-brunch. Och den 13 augusti. Men något särskilt datum som stack ut? Nej, inte direkt.

Vilka länder besökte du? 

Började året i Palma, i Spanien. I februari började jag pendla till Oslo, Norge, med jobbet. I mars åkte jag, Amanda och Therese till Milano, Italien, för en riktig tjejhelg. I juli åkte Jocke och jag till Grekland följt av Spanien där vi mötte upp hans familj. I oktober åkte jag med Friendcation till Toscana, Italien, och bodde på vingård. Och i november var det årets sista resa till Palma, Spanien, för att fira Amandas 25-årsdag.

Processed with VSCO with dog1 preset

Bästa köpet? 

Helt klart alla resor och vår lägenhet. Förra året sa jag att jag inte trodde att vi skulle bo på Warfvinges nästa höst – och så blev det!

Gjorde någonting dig riktigt glad? 

Hela VM-sommaren, wow. Bara wow. När Cissi & Fredde fick Oscar. När vi signerade kontraktet för lägenheten. Alla mysiga julkvällar här. Helgen i Krägga med Angela, Max, Max, Hugo och Jocke. Den blev startskottet på sommaren.

Saknar du något från år 2018 som du vill ha år 2019?

Förra året, 2017, skrev jag så här:

Inför 2018: Inga stora saker, faktiskt… Jag är väldigt nöjd med mitt liv. En härlig känsla. Sett till mindre saker skulle jag vilja att vi investerar i en ny säng och ett nytt matbord.  Det hände inte i år eftersom vi länge var osäkra på om vi skulle bo kvar eller köpa en gemensam lägenhet.

Svar: Vi har ju inte bara investerat i en ny säng och ett nytt matbord (det levererades i lördags!) utan även en hel lägenhet. Det jag har saknat under 2018 är en fast grund. Jag vill inte få radikala överraskningar i mitt jobb, jag vill absolut inte byta jobb och jag vill inte flytta. Jag vill helt enkelt landa här, utvecklas internt på Tele2 och investera mycket tid och kärlek i mina vänner. Jag saknar också att löpträna. Och att få precisa svar till varför min rygg beter sig som den gör.

Vad önskar du att du hade gjort mer? 

Förra året önskade jag att jag hade varit duktigare på att ta hand om mitt inre. Så här skrev jag 2017:

”Samtidigt slogs jag rejält mot gamla känslor i början av året och började gå till en psykolog. Det är känslor som jag har trängt undan i flera år och jag tror inte att det blir bra på bara några veckor/månader. Det är något som behöver få tid på sig att växa fram och bli bra organiskt. Egentligen borde jag kanske ge mig själv en klapp på axeln för att jag orkade så här långt i år och så kanske jag orkar mer nästa år. Det får ta den tid det tar.”

I år tror jag att jag har vågat ta ett längre steg i detta, men har insett att det inte kommer bli lätt. Bävar inför nästa ”omtag”, men gömmer mig ett litet tag till.

I övrigt: Jag önskar att jag hade vågat släppa kontrollen och tillåta mig att känna mer lycka. Inte fundera över framtiden och oroa mig så mycket som jag gör (och alltid har gjort). Våga lita på att saker blir bra och att jag inte kan planera allt.

Vad önskar du att du gjort mindre? 

Oroat mig över framtiden och vad andra tycker om mig.

Favoritprogram på TV? 

Haha, samma program som sedan 2016. Bonde söker fru! Så jädra mysigt program. Och Biggest Loser VIP.

Favoritserie?

Oj, i år har jag sett SÅ många serier. Har älskat Vår tid är nu, Billions, How to get away with murder, Manhunt: Unabomber, Suits och Bodyguard. Har precis börjat titta på Gossip Girl igen, för typ 4:e gången. Hehe.

Bästa boken du läste? 

Tror jag läste ett dussin böcker i somras, men minns ju aldrig vad böcker heter… Men jag gillade kriminalromaner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *