Den röda Valborgsoutfiten

*titta vänster, titta höger*

Så här såg jag ut i söndags när jag hängde med Loui på Norr Mälarstrand. Något varmare än när jag invigde den röda blazern för några veckor sedan… Jag har “precis” börjat bära jeans igen men eftersom jag har burit det så sällan har jag inte prioriterat att köpa några när jag shoppar. Det är inte värt att de ligger och samlar damm (dessutom är det sjukt svårt att hitta jeans som sitter bra).  I fredags gick dessutom ETT av mina TVÅ par jeans sönder…….. Åh jag orkar inte. Så nu har jag bara dessa. Med andra ord: jeansshopping ASAP.

BLAZER x VINTAGE

VÄSKA x TORY BURCH

SOLGLASÖGON x UNKNOWN

BASKER x LINDEX

KLOCKA x DYRBERG KERN

BLUS x ZARA

JEANS x CUBUS

SNEAKERS x ADIDAS

ÖRHÄNGEN x H&M

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.