Den naturliga hårfärgen och längtan efter New York

Det är inte klokt vilken enorm längtan jag kan få efter New York. Den ligger ständigt latent men då och då får jag en nästan desperat känsla av att jag måste vara där. Då kollar jag flygbiljetter och drömmer om att leva livet där istället. Strunta i konsekvenserna.

Någon gång ska vi bo där ett tag. Jag har en idé att jag måste göra allt jag vill åstadkomma i livet innan jag skaffar familj vilket stressar mig något enormt. Jag tänker inte bli gravid inom de närmaste åren men stressen finns där ändå. Det är omöjligt att hinna med allt jag vill göra innan vi skaffar barn så därför förstår jag att jag måste jobba med mitt tankesätt och förstå att livet fortsätter även efter familj och att jag kan bocka av punkter på min bucketlist även då. Vi kan resa jorden runt med en bebis om vi så vill och vi kan lika gärna bo i USA som i Sverige. Typ. Min rädsla grundar sig väl egentligen i att jag inte kommer kunna se världen längre och istället vara kvar i en trygg, liten bubbla.

Nu blev det ett sidospår, ett djupt sådant med tanke på vad jag egentligen ville skriva om. När jag längtar som mest efter New York brukar jag gå tillbaka i bloggen eller gå igenom foton från tidigare resor dit.

För ett litet tag sedan hittade jag en film från när jag var i New York 2015. Jag var där med familjen men jobbade under tiden genom att skapa socialt innehåll till jobbet jag hade då. Med andra ord: jag fick betalt för att skapa NHL-content under tiden jag var på semester. Inte så dåligt, ändå.

Ännu ett sidospår… Det jag ville komma till var min hårfärg i den här videon. Jag vet, det var en himla lång text innan inläggets ämne avhandlades, men nu så. Det här är min naturliga hårfärg med solblekta slingor och blekta toppar. JAG ÄLSKAR DEN. Den passar min hudton, mina ögonbryn och mina ögon alldeles perfekt och jag måste se till att få tillbaka den. Och förresten, kan vi prata om nyansen på mitt läppstift?! MER FÄRG I MITT LIV!

Och fler resor till livets stad. Helst imorgon!

MER OM NEW YORK:

> New York Rangers – Tampa Bay Lightning i ett soligt New York

> En mindre bakfylla, NY Fashion Week & matchdag

> RANGERS – FLYERS i MSG

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.