Den ljusaste tiden på året är nu

Okej, eh, var rätt ansvarslös igår kan man säga. Visste redan på eftermiddagen att jag låg för lågt på kalorier/mat och det är aldrig bra när man har en planerad aw på gång. Brukar tänka smart redan på morgonen om jag vet att jag ska dricka på kvällen; typ ta en smörgås till frukost istället för keso eftersom jag måste ha kolhydrater i kroppen för att inta må skit dagen efter. Jag känner dessutom sällan av hungerskänslor när jag dricker alkohol, så när det var dags för middag åt jag bara lite grillat och sallad. Fy så oansvarigt. Det har såklart speglat sig i hur jag mår idag, har legat inne hela dagen och mått riktigt kasst. Hade planerat parkhäng med Therese & Amanda följt av uteservering ikväll men var helt enkelt tvungen att ställa in. Roligt det här, hur man ibland känner sig som en 35-årig vuxen för att kort därefter slås av vilket blåbär man fortfarande är. :))

MEN! Gårdagen var i alla fall riktigt härlig, så vi tar en titt på den istället!

Efter jobbet åkte jag hem, lämnade datorn och bytte kläder och gick sedan ner till Piren med Jeppe och Jocke. Det är väldigt bekvämt att Jeppe bor på samma linje som vi gör, det blir ofta spontant umgänge vilket är härligt.

Här satt vi längs med väggen och njöt av solen och så gott som noll vind. Till vänster på bilden ovan, på bryggan, hade jag och Jocke vår första dejt för två år sedan (imorgon!). <3

Efter ett par timmar gick vi till ICA och handlade mat och satte oss sedan på balkongen medan grillen gjorde sitt jobb. Pratade om framtiden och hur vi vill leva vårt liv. Det gör vi ganska ofta, men nu diskuterade vi lite mer seriöst, hehe. Om vi vill göra si och så, behöver vi redan nu göra detta… Osv. Väldigt mysigt. <3

Tänk att det är den ljusaste tiden på året nu! Efter middagen gick vi ut på balkongen igen och spelade spel. Hade ju knappt blivit mörkare under den tiden. Riktigt bra onsdag!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.