Den gångna veckan: veckolista #33

⭐️ Veckans bild:

Helt klart bilden nedan som jag snodde av Göran, Jockes pappa. Det var innan Midnattsloppet gick av stapeln i lördags och ni som har följt min blogg i några månader vet om att jag fick lov att börja löpträna för i slutet av juni. (Här bloggade jag om hur lycklig jag var efter besöket nos min naprapat!) Jocke gav mig en startplats till Midnattsloppet i ett påskägg, så jag har hela tiden haft loppet som en morot för att pusha mig själv på löpbandet, men ändå varit medveten om löftet jag gav till min naprapat om att öka successivt. Jag hann aldrig upp till 1 mil innan det var dags att springa loppet och jag var ärligt talat ganska nervös innan. Först över distansen men sedan gick det över till alla människor. Om jag inte känner mig väl förberedd eller bäst på något tycker jag inte om att ha människor som tittar på mig (jag förstår mycket väl att varken någon av deltagarna eller de i publiken faktiskt brydde sig om mig men det är inte vad detta handlar om).

Hur som! Jag sprang med musik för att bara fokusera på mig själv, min andning och mina löpsteg. Så fort jag började känna av knäna eller ljumskarna försökte jag ändra springsätt eller sakta ner en aning för att inte trycka på för mycket. De två sista kilometrarna pausade jag musiken med hade hörlurarna i och jag sprang i mål på 63 minuter. Ont i kroppen, men inte för att den inte höll, utan för att det är jobbigt att springa en mil på asfalt. Jag trodde jag skulle gråta när jag kom i mål, men jag var bara så jävla stolt över att jag sprang i princip hela sträckan, kroppen höll och jag kom i mål på en grym tid så jag gick runt och log stort istället haha! Dessutom var det extra stort att Cissi (Freddes fästmö och min tenniskompis) sprang sitt första lopp och att vi sprang vår första tävlingsmil ihop, jag blev liksom extra stolt över oss båda när vi kramades efter målgången. ♡

⭐️ Veckans läsning:

En av Cafés bloggare, Jonas, har en väldigt sund och bra syn på träning och hälsa och jag rekommenderar er alla att läsa hans blogg. Han skrev en gång ett mycket bra inlägg om motivation vilket ni kan hitta här. Jag ska sätta mig ner ikväll, följa hans råd och börja skriva träningsdagbok för även jag har dagar då det suger att gå till gymmet och jag behöver påminnas om varför jag faktiskt tränar.

⭐️ Veckans tweet:
Faktiskt kul.

⭐️ Veckans branschnyhet:
Har ni missat att den populära serien Game of Thrones använder sig av Ikea-plädar till sina kostymer? I så fall får ni läsa ikapp er här. I veckan släppte Ikea snabbt en instruktion till hur man gör en egen “Winter is Coming”-dräkt av just produkten… Vinter. Kul grej av marknadsavdelningen på Ikea (eller deras reklambyrå kanske?).

⭐️ Veckans roligaste aktivitet:

Jag har gjort många roliga saker i veckan. Började ju med en promenad med Angela, körde ett tufft träningspass med Sofia, Amanda bjöd in till drinkkväll och jag sprang Midnattsloppet. Svårt att välja en.

⭐️ Veckans träning:

Nu har jag ju nämnt Midnattsloppet i typ varannat svar, så jag får svara tisdagspasset med Sofia. Jag slog personbästa på marklyft, heja mig och heja min rygg som bara blir starkare och starkare! Nu är jag uppe i 55 kilo och jag klättrar stadigt mot mitt gamla rekord.

⭐️ Veckans mat:

Nej, usch, den här veckan har det i princip bara blivit dålig mat. Nästa vecka ska jag satsa på färgglatt och näringsrikt.

⭐️ Veckans låt:
Good Life (with GEazy & Kehlani) – går inte att tröttna på den?

⭐️ Veckans köp:

Jag har egentligen köpförbud om det inte gäller inredning eller födelsedagspresenter – men jag trotsade det och beställde hem en klänning till mitt födelsedagsfirande i veckan. NU är det däremot köpförbud på riktigt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.