Den årliga julklappsrundan med mami

Mamma och jag har en mysig december-tradition sedan ett par år tillbaka. Några veckor innan jul, men alltid några dagar in i december, stämmer vi träff och köper några julklappar tillsammans. Tror det började med att mamma något år ville ha hjälp/smakråd till (brorsan) Jeppes och (styvpappa) Pers julklappar. Sedan dess har vi fortsatt! Vi avslutar rundan med en drink och middag. Så mysigt. Gillar vår tradition mycket. :)

Jag har faktiskt bara några få klappar kvar! Jag älskar att ge bort presenter men vill gärna ha allting klart i tid. Sedan ska vi ju inte glömma bort att pappa, mamma och Jocke alla tre fyller år i december också. Wow. Men samtliga födelsedagspresenter förutom mammas är klara. Julklapp till Jocke, Per, mormorfarfar, Jockes föräldrar och vår städerska har jag kvar. Har ingen aning om vad vi ska ge vår städerska, men jag är inne på skönhetsprylar eller kanske något fint smycke. Resten är jag i princip säker på vad jag vill ge. :)

Ikväll är det i alla fall dags för årets julklappskväll med mamma. Ser fram emot det!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *