Dejtklänning och manchesterjacka

När jag var i Oslo förra veckan var jag på jakt efter en riktigt snygg och klassisk men ändå sexig klänning till Jockes och min dejtkväll i fredags (som vi sköt på till denna vecka pga sjukdom).

Tycker det är kul att satsa lite extra ibland och köper gärna en pangsnygg klänning för en dejtkväll eller “överraskar” honom på olika sätt. Sånt som håller glöden vid liv, haha. Att jag ens skrev detta, herregud. Men tror det är viktigt att inte sluta göra sig fin bara för att man är i en stadig relation utan fortfarande se till att ens partner tappar hakan då och då. Går givetvis åt båda håll, det är inte bara kvinnans jobb. Samtidigt är det lika viktigt att känna sig bekväm i att ligga i mjukisar med smutsigt hår och äta glass direkt ut förpackningen utan att man är rädd att ens partner ska tröttna på en. Kontraster!

Jag hittade i alla fall en klänning som kvalade in på kriterierna ovan men den får ni se nästa helg. Vad jag också hittade var ett riktigt reafynd på H&M Trend. En fodrad manchesterjacka!

Drygt 200 pesetas behövde jag ge. Är stormförtjust i den och den är varmare än man kan tro. Så fort snön lägger sig kommer jag använda den mer flitigt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.