Deco Board, Kök – guld, marmor och blått

inspiration kok inredningKöket är nog den del av lägenheten som är lättast att “inreda”. Jag är säker på vad jag vill ha och eftersom köket/köksvrån inte är särskilt stor får det inte plats med hur mycket som helst = få beslut. Gäller att tänka positivt, eller hur? ;-)

Köksbordet beställde jag i veckan. Det är från Kasenberg och jag valde vit carraramarmor med vitt underrede, inte guld som det är på bilden. Från början hade jag tänkte köpa ett barbord med marmorskiva just för att det är smalt och högt. Men ett runt bord är härligt på så många vis och när jag hade mätt lägenheten och såg att det fanns plats ändrade jag mig.

Just nu är jag inne på bruna läderstolar till men jag har inte hittat några i fysisk butik som jag tycker om. De på bilden är från Trendrum och ser superfina ut på bild, men jag vet inte om jag vågar lägga cirka 5500 kronor på stolar som jag varken har testat eller sett i verkligheten. Har ni något tips?

Guldbesticken var det första jag köpte till lägenheten, hehe. De är från Åhléns. Kommer bli superfint till kombinationen av blått och vitt. Man äter ju inte bara med smaklökar utan även med ögonen, eller hur? :-)

Share:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.