Deco Board – en del av vardagsrummet

inredning vardagsrum

Ni får skratta åt mig när jag om ett par dagar står i lägenheten med tjugo flyttkartonger och undrar hur i helvete jag hade tänkt med alla prylar, haha. Men just nu går jag i förväntans tider och tänker att jag kommer ha plats med HUR mycket som helst… Bland annat någon form av liknande uppställning som på bilden ovan.

Högtalaren har jag varit sugen på ett tag och det är ändå dags att byta ut den jag har haft sedan många år tillbaka. Såg en bild där någon hade ställt just en Marshall på en trave med Residence-tidningar (heja!) och med tanke på att tidningens rygg är så himla fin (block i vitt och svart, se bild ovan) så fungerar det.

Byredoparfymen har jag velat ha sedan jag sniffade lite lätt på en kollega (…) för tre år sedan. Den är mystisk, sexig och förförande. Menar – det är inte bara en snygg inredningsdetalj utan även en parfym jag faktiskt kan bära (driver lite med mig själv just nu). Ska nog unna mig den i veckan.

Bildkälla: Nadja Mini för Residence 

(Publicerad i nya kategorin: Min lägenhet)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.